17:00

Värnamo Södra FF

Referat: Bredaryds IK - Värnamo Södra FF

SERIESEGER !

Att det var en viktig match märktes under samlingen då samtliga har bråttom ut och verkade spända av stundens allvar. Väl på plan så gör vi dock precis det jobb vi behöver och har pratat om innan matchen. Vi sliter hårt och utnyttjar de målchanser vi får.

Lite oturligt tar Södra ledningen med 1-0 redan efter 2 minuter. Vi reste oss dock och kvitterade till 1-1 för att därefter också ta ledningen med 2-1. Södra radar sedan upp målchans på målchans men vi visar återigen att vi är duktiga defensivt och har en mycket bra målvakt. Södra kvitterar till 2-2 lite onödigt men kort därefter tar vi återigen ledningen med 3-2 på en frispark långt utifrån.

Sista minuterna var väldigt nervösa, vi kämpade dock på och säkrade segern och avslutar 7 manna spelet med en SERIESEGER!!!!!